De ontruiming van de woning van mijn oma

Het leek ons in de familie de beste oplossing om een verzorgingstehuis te vinden voor onze dementerende oma. We besloten daarom ook op het internet to zoek te gaan naar een bedrijf voor de ontruiming van de woning van onze oma. 

Zeer veel ontruimings bedrijven 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf voor de ontruiming van de woning van onze oma kregn we erg veel zoekreusltlatena. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken komen we uiteindelijk terecht op de website van Ontruimings Zorg. De website van dit bedrijf is in vergelijking met de andere websites erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak ons allemaal erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. 

seniorenverhuizing

Zeer goede ontruiming bij ontruiming zorg

Toen we contact opnamen met het bedrijf werden we erg vriendelijk en goed geholpen. 

Het bedrijf kon direct aan de slag gegaan met het ontruimen van de woning van onze oma. Ze hebben de woning erg snel en zeer zorgvuldig ontruimd. Een aantal meubels konden we niet kwijt en deze werden opgekocht door ontruiming zorg.  Daarom zijn we ook erg tevreden over Ontruimings zorgd. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf dat grondig en zorgvuldig ontruimd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *