Een mooi hangend toilet haalt u bij Sanispecials

ToilettenHeeft u een nieuwe toilet nodig? en wilt u graag een hangend toilet? Dan is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen op de website van Sanispecials! Zij hebben een zeer ruime keuze aan verschillende hangende toiletten. Door het ruime assortiment zal er altijd een hangend toilet tussen zitten die volledig aan al uw wensen voldoet!

Wat is een hangend toilet?

Een hangend toilet is een toilet die aan de muur bevestigd zit en dus geen bak heeft die gemonteerd zit aan de vloer. Een ander woord voor een hangend toilet is ook wel een wandcloset, hangcloset, hangtoilet of zwevend toilet. Bij Sanispecials hebben ze een zeer groot aanbod van verschillende grote merken. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan Catalano, Villeroy & Boch en Duravit. Daarnaast zijn de toiletten ook verkrijgbaar in verschillende types, kleuren maar ook verschillende prijsklassen.

Een hangend toilet kopen bij Sanispecials

Bij Sanispecials krijgt u bij iedere bestelling de beste service! Naast de webshop hebben zij ook een showroom in Rosmalen waar u op afspraak langs kunt gaan om alle producten zelf te bekijken. Daarnaast zijn zij 24/5 beschikbaar en zijn alle producten al de volgende dag in huis wanneer u voor 17:30 besteld. Daarnaast kunt u ook de afleverdatum kiezen, mocht u het product een andere dag geleverd willen hebben. Mocht u andere vragen hebben of advies, dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice. Neem contact op via het telefoonnummer 073 6121855 of stuur een e mail naar info@sanispecials.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *