interieur

Vind je dat het interieur van je huis saai is geworden, en wil je er een ander sfeer Hier kun je zelf een heleboel aan doen! Hier heb je een paar tips waarmee je al een eind op weg kunt.

  1. Je kunt het beste als eerst inspiratie en interieur ideeën opdoen, dit soort inspiratie kun je interieurvaak vinden in tijdschriften. Ook kun je online leuke en nieuwe ideeën vinden, bijvoorbeeld op blogs, forums en nog meer dingen zoals sociale media.
  2. Heb je inspiratie opgedaan en heb je ideeën voor het inrichten van je huis? Verzamel dan kleuren, meubels en nog meer dingen en maak een moodboard. Hierbij kun je ervoor kiezen op je dit op de ouderwetse manier doet met knip- en plakwerk. Ben je niet zo goed in knutselen? dan kun je ook gebruik maken van een online moodboard, dit is sneller gedaan en het is ook nog eens veel sneller en makkelijker.
  3. Maak een indeling. Hier geef je aan welke ruimtes je waarvoor wil gebruiken. Ook geef je aan waar je elke meubel wilt hebben.
  4. Een van de meest belangrijkste dingen tijdens het inrichten van je interieur is het bepalen van je kleurenplaten, Ga je voor felle kleuren? Of ga je voor de wat rustige kleuren.

Ben je te lui om zelf alles te regelen voor het interieur van je huis? Schakel dan de hulp in van een interieurarchitect. Deze ervoor dat alles voor geregeld word. Wel kun je aangeven wat je  iet en wel mooi vind aan der ontwerpen.