Klik hier om het ruime assortiment boilers te bekijken

U bent zeker op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een boiler. Bij Boiler markt hebben ze een zeer ruim assortiment aan verschillende boilers en zit er altijd een perfecte boiler speciaal voor u tussen. Klik hier om dit ruime assortiment te bekijken.

Verschillende boilers bij Boiler marktgrote boiler

Close-in keukenboiler; Een keukenboiler levert een keur aan voordelen op voor in huis. Het apparaat is handzaam want de inhoud is beperkt tot 5, 10 of 15 liter en past daardoor perfect in het keukenkastje. Het grote voordeel is dat je bij gebruik van de water boiler nooit (lang) hoeft te wachten op warm water, omdat dit direct voorradig is. Dat bespaart gemiddeld 4500 starts van de cv-ketel per jaar. In de leiding blijft bovendien geen ongebruikt opgewarmd water achter en daarmee gaat de keukenboiler waterverspilling tegen. Klik hier om de close-in boilers te bekijken.

Voordelen van een close-in keukenboiler

  • handzaam formaat keuze voor boiler 5, 10 of 15 liter
  • Besparing circa €80,- per jaar op je energienota
  • Een close-in keukenboiler heeft weinig onderhoud nodig

Een doorstroomboiler; Een doorstroomboiler is een vernuftig apparaat dat dankzij zijn compacte vorm eenvoudig is aan te sluiten. De elektrische doorstromer bestaat uit een buis waar aan de ene zijde het koude leidingwater binnenkomt en aan de andere zijde het warm water weer naar buiten gaat. In de spiraal zorgen elektrische verwarmingsdraden voor de gewenste temperatuur tot maximaal 60 graden. Klik hier om de doorstroomboilers te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *