Op zoek naar houten vloer Amsterdam? Tip: De berg houten vloeren!

Mijn beste vriend is gaan samenwonen met zijn vriendin. Ze hebben samen een huis gekocht, een relatief oud huis. Omdat zij beide zo van sfeer houden, zijn ze opzoek gegaan naar houten vloer Amsterdam. Ze wonen namelijk in Amsterdam aan de grachten. Ze waren opzoek naar een oud eiken vloer zodat het bij het innerlijk van het huis past. Ze kwamen uiteindelijk uit bij De berg houten vloeren. Ze zijn super goed geholpen door de medewerkers en hebben nu de vloer van hun dromen. Ze zijn er super blij mee!

houten vloer amsterdam

Expertise

Bij de berg houten vloeren hebben ze al jarenlange ervaring met vloeren. Denk hierbij aan wat voor vloer bij wat voor huis past. Ze weten ook precies hoe ze zo’n vloer moeten leggen. Doordat ze al zo lang ervaring hebben, weten ze ook precies te visualiseren wat een klant zou willen. De medewerkers zijn echte vakmensen en weten ook precies waar ze het over hebben. Mijn vrienden vonden dit erg fijn, het voelde daardoor erg vertrouwd.

Contact opnemen

Ben jij nou ook geïnteresseerd in een mooie houten vloer? Maak dan een afspraak met de berg houten vloeren via de contactpagina. Je kan ze natuurlijk ook altijd even bellen en/of mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *