Snel en goedkoop verhuizen

      Geen reacties op Snel en goedkoop verhuizen

verhuiswagenTegenwoordig kan je erg snel en goedkoop verhuizen. Zo ben ik op het internet gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Ik kwam vervolgens terecht bij zelfgoedkoopverhuizen.nl. Het is een divers bedrijf wat je veel mogelijkheden biedt. Zo kan je ervoor kiezen om een verhuiswagen te huren, maar uiteraard kan je ze ook vragen of zij jouw inboedel verhuizen.

Telefonisch heb ik mij laten adviseren. Zij stonden mij erg prettig en professioneel te woord. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens de website te bekijken. Op het internet wordt zeer positief of het bedrijf geschreven. Zo staat er dat zij kwaliteit leveren, scherpe prijzen hanteren en voorzichtig met je spullen omgaan. Persoonlijk hecht ik daar enorm veel waarde aan!

Het totaalplaatje!

Binnen een dag hebben zij mijn complete inboedel over verhuist. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in handen te nemen. Goedkoop verhuizen door professionals wordt nog steeds mogelijk gemaakt. Bekijk daarom de website van zelfgoedkoopverhuizen.nl. Je kan er namelijk terecht voor het volgende:

  • Verhuisliften €65,- per uur
  • Verhuiswagens (€295,- per dag / €195,- voor een halve dag) inc. chaffeur/verhuizer)

Met dank aan dit bedrijf hebben wij veel kosten weten te besparen en daarom wil ik ze ook echt aanrader! Op de website vind je veel informatie over de diensten die zij aanbieden. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *