Taxatie door Gusto Casa

      Geen reacties op Taxatie door Gusto Casa

Gusto-CasaMisschien wilt u uw huis verkopen of heeft u een huis gekocht en wilt u daarom graag de waarde van het huis weten. Wie bepaalt deze waarde, hoe wordt deze waarde bepaalt en waarom wordt deze waarde bepaalt? Gusto Casa vertelt het u graag. Lees in deze blog alles over de waarde.

Taxatie laten maken

Wanneer u een taxatie wilt, schakelt u een taxateur in die de objectieve waarde zal bepalen. Dit wordt de marktwaarde genoemd. Het geschatte bedrag wat iemand voor uw object over heeft en waar u het als vrijwillige verkoper voor wil verkopen.

Waarom een taxatie laten maken? Verschillende taxatie doelen kunnen zijn;

  • Aankoop- of verkoopbeslissing
  • Fiscale doeleinden
  • Financiering van onroerend goed
  • Interne Doeleinden
  • Renteherziening

Wanneer er een hypothecaire geldlening nodig is van een financiƫle instelling zal er in de meeste gevallen gevraagd worden om een taxatierapport. Het kan dan ook zijn dat er om een gevalideerd taxatierapport wordt gevraagd. Het gaat hierbij om een NWWI rapport of een rapport van de taxateursunie. Deze rapporten worden door een taxateur opgesteld , de waarde zal onderbouwd worden en een derde partij controleert de waarde van een object. Een taxatie kunt u het beste laten doen door Gusto Casa. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *