Uw bank stofferen bij ABB Meubelstoffeerder

Als u een bank heeft die gestoffeerd moet worden, neem dan contact op met ABB Meubelstoffeerder en laat hen uw bank stofferen.

Mijn ervaring met ABB Meubelstoffeerder

Mijn ervaring met ABB Meubelstoffeerder is zeer positief. Thuis heb ik een bank van stof en die moet op zijn tijd een keer gestoffeerd worden. Ik ging op zoek naar een bedrijf die dat kon regelen en vond ABB. Zij kwamen die zelfde week nog naar mijn huis toe restaureerde mijn bank volledig. Ze hadden hem helemaal gestoffeerd en daarna opnieuw bekleed. Ik ben erg blij over de samenwerking met Abb Meubelstoffeerder en mijn bank kan nu weer een paar jaar mee. De volgende keer zou ik hier weer graag terug komen. Dit is een zeker aan te raden bedrijf.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het laten stofferen van uw bank. Neem dan even contact op met ons. Dat kan telefonisch op 072-5113783. Of bezoek ons bedrijf in Alkmaar. Ons adres is Edisonweg 20 1821 BN Alkmaar. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00. Zaterdag ook van 10:00 tot 17:00 en zondags zijn wij gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *